Toegepaste kinesiologie

Toegepaste kinesiologie richt zich naast de chemische en mechanische stress, vooral ook op de emotionele of psychische stress en is de meest overkoepelende vorm van kinesiologie.

Kort samengevat gaat het dan over het identifice­ren en wegnemen van spanning, in welke vorm dan ook. Waarbij voorop staat dat je binnen je eigen grenzen blijft; op een veilige en objectieve wijze. De frustratie of spanning wordt input voor een sessie.  Het is mogelijk jouw doelstelling te isoleren en specifiek daarvoor de beperkingen op te lossen Hierbij gaat het om  optimale combinatie uit meer dan 100 correctiemogelijkheden om weer in een natuurlijk evenwicht terecht te komen. Die correctiemogelijkheden kunnen gericht zijn op persoonlijke talenten, emoties, spieren, reflexen, lymfestelsel, meridianen, chakra’s, elektro-magnetisch veld, stofwisseling, gewrichten etc. etc

Het effect is dat u zich beter gaat voelen, zowel op korte termijn als op lange termijn. Het effect is ook dat het bereiken van uw doelen ineens makkelijker lijkt te gaan. Het effect wordt groter en ook sneller bereikt als u vaker wordt behandeld. In de loop der jaren bouwen mensen een muur om zich heen die door middel van Kinesiologie weer kan worden “afgebroken”, op een manier die door  u als veilig wordt ervaren, zodat u open in het leven kunt staan en dat ook weer voelt stromen. Alles wordt makkelijker als u zich fitter voelt, u stress weet te verminderen en te reguleren.

Neveneffecten zijn er nauwelijks. Net na de behandeling voelt u zich misschien suf, koud, warm, tintelend, raar en soms ook kortstondig duizelig of misselijk. Het lichaam neemt meestal de uitweg die het makkelijkst is. Al deze reacties zijn een signaal dat de behandeling effect heeft gehad. Met één nacht slapen is het neveneffect weg en voelt u zich weer een stuk ruimer van binnen. Voor 80% van de mensen geldt dat zelfs grote problemen binnen enkele sessies zijn opgelost.

Zin in je werk en leven                         Creatief en energiek

Vol zelfvertrouwen                                 Fysiek en geestelijk in balans

Heldere doelen vanuit rust                  Slimme gevoelskeuzes

Vrij en gelukkig                                       Open voor veranderingT